Rólam

Emlékeim szerint hamarabb kezdtem rajzolni, mint beszélni 🙂 Amikor kicsi voltam,ha kaptam egy papírfecnit meg egy ceruzát, akkor amíg a papíron volt még hely, addig én elvesztem a rajzok világában 🙂

Az első igazi sikerélményem általános iskola első osztályában volt, amikor az UNICEF gyermekrajzpályázatát megnyertem. Azóta elég sok idő eltelt már, de a rajzolás szeretete azóta is megmaradt. A festészet kihívást jelentett számomra és ma is elvarázsolnak a vásznon megjelenő színek és formák. Festés közben egy másik világ tárul elém.. a képzelet világa, amit úgy alakítok, ahogy nekem tetszik. Olyan, mintha tudnák varázsolni. Készségeimet folyamatos tanulással, gyakorlással mind a mai napig önállóan, autodidakta módon fejlesztem. Gyakran részt veszek a KINVA ART Festőakadémia egy-egy engem érdeklő tanfolyamán, vagy megnézek pár festővideót a Youtube-on, amelyekből mindig sokat tanulok.

A legerősebb motiváció a munkámban, amikor az új képtulajdonos arcán boldogságot és elégedettséget látok a festmény első megpillantásakor, és a sok folyamatos pozitív visszajelzés.

Az oldalon saját, kézzel festett képeimet találod. Remélem örömöt okozok vele Neked is!

Jó nézelődést kívánok az oldalamon és kellemes időtöltést!

Bán Kata